Ardei umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 ardei grasi,
  • 300 grame carne tocata,
  • 3-4 linguri orez,
  • 2 morcovi,
  • 2-3 cepe,
  • 1 lingura bulion,
  • sare, piper,

Mod de preparare

Mai intai tocam ceapa, dam prin razatoarea mica morcovii.Intr-o cratita punem putin ulei si undim ceapa cu morcovul,adaugam bulionul si condimentele.Orezul se spala si el si se adauga peste celelalte ingrediente.Se ia de pe foc se adauga carnea tocata si se lasa la racit.Cantitatile de carne tocata si orez punem mai mult sau mai putin,in functie de cati ardei vrem sa umplem.

Ardeii se spala se scoate cotorul si se umple cu compozitia pe care am scris-o mai sus.

Se aseaza intr-o oala se pune apa fierbinte ca sa ii acopere si se lasa sa fiarba la foc mic.

Se servesc calzi cu smantana si mamaliguta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise