Ardei umpluti cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -6 ardei capia
  • -250 gr ricotta
  • -150gr branza burduf
  • -2 oua
  • -3 linguri faina
  • -ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Ardeii ii spalam bine cu apa rece si ii uscam .

II coacem pe gratar sau in cuptor pana cand se desprinde coaja de pe ei si se inmoaie. II punem la racit intr-un strecurator si presaram sare peste ei. Ii acoperim cu un prosop umed . In acest fel ii vom putea curata mai usor.

Pana se racesc ardei facem umplutura : amestecam ricotta cu branza de burduf pana cand se omogenizeaza bine. Gustati si mai adaugati sare daca mai trebuie .

Ardeii ii curatam de coaja si de seminte si ii desfacem ca si pe o carte . Vom avea din fiecare ardei cate o felie. Punem cate o lingura de branza pe fiecare si refacem ardeiul unind partile laterale.

Pregatim un vas cu faina si batem ouale cu o furculita . Intr-o tigaie mare punem ulei la incins .

Dam fiecare ardei prin faina si ou de doua ori (faina –ou-faina-ou) si prajim in ulei incins.

Sunt buni atat calzi cat si reci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise