Ardei umpluti cu carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ardei grasi
  • 500 g carne de porc
  • o ceapa
  • 3 linguri cu orez
  • un ou
  • 400 ml suc de rosii
  • o lingura amidon
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • o rosie mare pentru capace.
  • 50 ml ulei
  • smantana pentru servit(optional)

Mod de preparare

Carnea impreuna cu ceapa o trecem prin masina de tocat.

Adaugam oul,orezul spalat, 1/2 legatura patrunjel tocat si condimentam cu sare si piper.

Omogenizam bine si dam deoparte.

Ardeii ii curatam de cotoare si seminte, ii spalam si ii punem la scurs.

Luam cu o lingurita din compozitia de carne si ii umplem .

Rosia o taiem rondele subtiri pe care le vom folosi drept capace ardeilor.

Ardeii ii asezam intr-o cratita in care am pus uleiul si ii calim putin cat sa-si dezvolte aroma.

Turnam apa pana la nivelul lor, lasam sa dea in clocot, indepartam spuma formata si dam cratita la cuptor .

La jumatatea prepararii ardeilor adaugam sucul de rosii si amidonul dizolvat in putina apa.

Cand sunt fierti presaram restul de patrunjelul tocat.

Ii servim calzi cu smantana deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise