Ardei umpluti cu carne

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -600 gr.carne de vita(poate sa fie de orice fel);
  • -2 rosii taiate cubulete (sau pasta de tomate);
  • -2 cepe;
  • -piper;
  • -sare;
  • -cimbru uscat;
  • -boia de ardei iute;
  • -patrunjel sau marar verde;
  • -foi de dafin.

Mod de preparare

Calim ceapa, adaugam rosiile, apoi carnea, apoi condimentele, lasam aproximativ 10 minute pe foc si amestecam mereu sa nu se arda.

Luam de pe foc, lasam carnea sa se raceasca, apoi umplem ardeii, ii asezam frumos in tava, lasam o distanta maricica intre acestia (sa nu se certe si sa-si rupa coditele unul altuia), adaugam putin ulei, putina apa, si la cuptor cu ei .Eu i-am lasat cam 80 de minute, iarasi va spun ca timpul nu e exact, depinde de cuptor, de umplutura, de ardei etc. Asadar, ii lasati pana se rumenesc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise