Ardei umpluti cu cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ardei grasi
  • 7-8 cartofi mari in functie de cat de mari sunt ardeii
  • o ceapa
  • o legatura frunze patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se spala ardeii , se curata de cotoare si se scutura de seminte. Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Se adauga ceapa tocata marunt si frunzele de patrunjel tocate, sarea si piperul. Se ung putin la interior ardeii si se umplu cu cartofi. Se lucreaza repede sa nu se inegreasca cartofii.Se aseaza toti pe fundul unei cratite cu ulei si se pun la foc potrivit . Se intorc cu grija pana se rumenesc ardeii pe toate partile si se inmoaie cartofii. Se servesc ca si garnitura la fripturi sau simpli de post cu salata de muraturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise