Ardei umpluti cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei gras
  • 1 cutie de ciuperci
  • 4-5 rosii
  • 500 gr orez
  • 2 cepe
  • 4 linguri de ulei
  • sare, piper
  • Sos de rosii(optional)

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in ulei incins. Se adauga orezul impreuna cu ciupercile (taiate), se acopera cu apa si se lasa la fiert. La sfarsit se adauga rosiile taiate. Se lasa la racit si se condimenteaza cu sare si piper. Ardeii se spala, se taie cotorul si se scot samburii. Se umplu ardeii cu orez si ciuperci, ca si capac se pune o felie de rosie mai gros taiata, se ung cu ulei si se aseaza in tava si se dau la cuptor la foc mic 45 minute. Se poate prepara un sos de rosii care se toarna peste ardei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise