Ardei umpluti cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei gras
  • 1 cutie de ciuperci
  • 4-5 rosii
  • 500 gr orez
  • 2 cepe
  • 4 linguri de ulei
  • sare, piper
  • Sos de rosii(optional)

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in ulei incins. Se adauga orezul impreuna cu ciupercile (taiate), se acopera cu apa si se lasa la fiert. La sfarsit se adauga rosiile taiate. Se lasa la racit si se condimenteaza cu sare si piper. Ardeii se spala, se taie cotorul si se scot samburii. Se umplu ardeii cu orez si ciuperci, ca si capac se pune o felie de rosie mai gros taiata, se ung cu ulei si se aseaza in tava si se dau la cuptor la foc mic 45 minute. Se poate prepara un sos de rosii care se toarna peste ardei.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise