Ardei umpluti cu curcan la microunde

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8-10 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 100 g orez
  • 200 ml bulion
  • 2 linguri ketchup
  • 2 rosii
  • 1 legatura marar si patrunjel
  • 2 lingurite zahar
  • 2 lingurite faina
  • 40 ml ulei
  • sare, piper, paprika

Mod de preparare

Curatati si tocati marunt ceapa, apoi caliti-o in 20 ml ulei cu putina apa, fara sa o prajiti, adaugati ketchup si orez si amestecati pana scade complet zeama.

Puneti intr-un vas carnea tocata, orezul cu ceapa calita, verdeata tocata, sare, piper, zahar si amestecati pana se omogenizeaza compozitia.

Scoateti cotoarele ardeilor, scuturati-i bine de seminte si umpleti-i, apoi puneti-i la prajit, 3-4 minute intr-o tigaie antiaderenta, in uleiul ramas si intoarceti-i pe toate partile.

Intr-un vas Jena asezati un rand de felii de rosii, ardeii umpluti, acoperiti cu felii de rosii, turnat bulionul si completati cu apa pana se acopera ardeii. Puneti vasul in cuptorul cu microunde, la temperatura medie, aproximativ 30 minute. Verificati daca n-a scazut prea mult, eventual completati si mai lasati 10 minute sa se rumeneasca frumos.

Serviti-i cu smantana si garnisiti cu rosiile din vas si cu verdeata.

Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise