Ardei umpluti cu orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 5 persoane):
  • Ardei grasi, 200 g orez, 200 g ulei, 100 g ceapa, boia, piper, sare, marar, suc de rosii

Mod de preparare

Instructiuni:

1 ) Umplutura de orez o preparam ca la sarmalele in foi de varza, insa fara stafide, dar adaugandu-se marar verde tocat marunt.

2 ) Alegem ardeii grasi, taiem un capacel la partea de sus si-i curatam bine de seminte.

3 ) Umplem fiecare ardei cu orezul pregatit, ii ungem cu ulei, apoi ii asezam intr-o tava unsa si ea cu ulei.

4 ) Bagam tava in cuptor, pana se rumenesc ardeii.

5 ) Se acopera cu sos de rosii si se lasa sa fiarba trei sferturi de ora, pana se fierbe orezul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise