Ardei umpluti cu orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei grasi
  • ceapa
  • orez
  • ciuperci
  • delicat
  • sare
  • piper
  • bulion
  • patrunjel verde
  • morcov

Mod de preparare

Intr-o tigaie se caleste ceapa cu morcovul(ras pe razatoarea mica)si ciupercile .Dupa ce s-au calit se adauga orezul si putina apa sa se unfle orezul.Se da deoparte se adauga sare,piper,delicat,verdeata.Se lasa l-a racit apoi umplem ardeii.Se pun capace de rosii si se pun la fiert intr-un vas cu apa.Dupa ce au fier se scurge zeama se amesteca cu o lingura de bulion si o lingurita faina si se pune inapoi peste ardei.Se mai fierb 10-15 min si se pune verdeata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise