Ardei umpluti cu orez si legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 ardei
  • 1 cana orez
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 4 cepe
  • 1 ligura nuca
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 300-400 ml suc de rosii
  • sare si piper

Mod de preparare

Se curata ardeii si se spala. Cepele se taie si se inabuse in ulei, apoi se adauga telina si morcovul rase. Se ia tigaia de pe foc si se adauga orezul, nuca, sare, piper si patrunjelul tocat. Cu aceasta se umplu ardeii, se pun intr-o oala si se toarna sucul de rosii peste ei, apoi se completeza cu apa cat sa-i acopere.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise