Ardei umpluti cu orez si oua

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 ardei grasi rosii,
  • 4 ardei grasi verzi,
  • 1-2 cesti de orez fiert,
  • 2 oua fierte tari,
  • 1 ceapa,
  • 2 linguri patrunjel verde tocat,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline.

Mod de preparare

Se spala ardeii, se taie in doua si se curata de seminte si nervuri. Cei 2 ardei rosii si cei 2 ardei verzi se taie cubulete mici. Se amesteca bine orezul fiert cu ouale tocate marunt, cu ceapa taiata, cu cubuletele de ardei si cu patrunjelul. Se sareaza si se pipereaza. Se incinge cuptorul la 180°C. In jumatatile de ardei ramase intregi se picura putin ulei de masline, dupa care se umplu cu amestecul de orez oua, ceapa si ardei. Se unge o forma cu putin ulei de masline, se asaza jumatatile de ardei umplute si se coc circa 40 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise