Ardei umpluti cu orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ardei nu prea mari
  • 1 pahar orez
  • 1 morcov ras
  • 3 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura patrunjel si marar tocat
  • 750 gr. rosii
  • faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se moaie ceapa tocata in doua linguri de ulei, se adauga orezul spalat si se lasa sa se prajeasca pina incepe sa se ingalbeneasca. Se toarna putina apa, lasind pe foc pina cind orezul incepe sa se umfle. Se ia de la foc si se adauga morcovul ras, sarea, piperul si verdeata. Se umplu ardeii spalati, cu cotorul scos si scuturati de seminte, cu orezul astfel preparat. Se asaza in cratita si se toarna peste ei un sos preparat dintr-o bucatica de ceapa taiata marunt, o lingura ulei si zeama de la 750g rosii fierte si strecurate. Se amesteca cu sarea, patrunjelul si mararul tocat. Se pun la fiert la foc mic (sau la cuptor) pina ce sint gata si sosul este scazut.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise