ARDEI UMPLUTI CU PIEPT DE PUI

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 4-5 ardei grasi (ca cei din fotografie de mari, sau mai multi, daca sunt mai mici); (\"decapitati\" de coada si goliti de seminte)
  • - 300 gr. carne tocata de pui; (piept dezosat)
  • - 150 gr. orez (numai putin fiert);
  • - condimente pentru carne de pui;
  • - sare;
  • - piper;
  • - 2 oua;
  • - 200 gr. suc de rosii;
  • - putin leustean (optional);
  • - 2 cepe taiate marunt;
  • - o rosie.

Mod de preparare

Se calesc in putin ulei carnea si ceapa (optional), se adauga sarea, piperul, condimentele si putin suc de rosii. Toate acestea se amesteca cu orezul, apoi cu ouale.Se umplu ardeii decapitati cu compozitia de mai sus si apoi li se inchide gura cu un capacel de rosie.Se lasa la fiert intr-un vas cu ulei, apa si suc de rosii (plus condimente, cine doreste), la foc mic, atata timp cat trebuie ca sa fiarba. Apoi, se servesc cu smantana (optional)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise