Ardei umpluti si sos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ardei grasi mari
  • 3 cepe
  • un morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 50 g orez
  • 400 g carne de vita
  • marar si patrunjel verde
  • 200 ml ulei
  • 3 rosii
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri smantana

Mod de preparare

Curat, spal ardeii, las la scurs. Ceapa tocata marunt o calesc, adaug morcovul dat pe robot,  apoi orezul si pasta de tomate.Las pe flacara pentru 5-10 minute. Dupa ce se raceste compozitia, condimentez, adaug carnea si verdeata tocata marunt.

Umplu ardeii.

Tai rosiile in jumatate, le scot miezul pe care il pastrez pentru sos, iar cu jumatatile de rosii acopar ardeii. Asez ardeii in vas, adaug apa, foi de dafin, crengute de cimbru, dau pe flacara la foc mic.

Pregatesc sosul: Rosiile le dau pe sita, dau un clocot, adaug zeama in care au fiert ardeii, dizolv o lingura de faina, las sa fiarba pana se omogenizeaza, adaug smantana, las sa clocoteaca pana se leaga sosul, presar cu verdeata. Servesc peste ardei.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise