Ardei umputi cu carne si legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 fir praz
  • 2 fire telina verde
  • 250g broccoli
  • 1 lingura unt
  • 250 ml supa
  • sare
  • piper
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 500g carne tocata
  • 2 linguri ulei
  • 150g cascaval ras

Mod de preparare

Ceapa se toaca,iar morcovii ,prazul si telina se taie felii subtiri.Jumatate din cantitatea de ceapa se caleste in unt,apoi se adauga morcovii,prazul si telina si se mai caleste 3 minute.Se toarna 1/2 din cantitatea de supa ,se pun buchetelele de broccoli,se sareaza ,se pipereaza si se fierbe cca. 3 minute.

Ardeii grasi se taie in doua si se curata de cotoare si seminte.

Carnea tocata se prajeste in ulei pana se faramiteaza.Se adauga legumele si cascavalul si se amesteca bine.Cu aceasta compozitie umplem ardeii.Asezam ardeii intr-o forma,impreuna cu supa si ceapa ramasa si dam forma la cuptor ptr. 30 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise