Ardei umputi cu carne si sos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 ardei grasi de preferinta rosii-de marime mijlocie
  • 1 kg carne tocata
  • 3 cepe
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper macinat
  • boia dulce de ardei
  • 6 linguri pasta de rosii
  • 8 linguri orez
  • 4 linguri faina

Mod de preparare

Se iau ardeii, se taie un capacel rotund si nu prea mare, se scobesc in interior si se indeparteaza semintele, se spala cu apa rece si se aseaza sa se zvinte cu capacul in jos, pe un servet curat. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Patrunjelul se toaca marunt, orezul se fierbe pe jumatate. Se amesteca carnea, ceapa, orezul, pasta de rosii si condimentele.

Cu smantina si verdeata proaspata

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise