Aripi de pui cu cartofi si sos la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aripi de pui intregi,
  • cartofi,
  • ceapa,
  • pasta de tomate,
  • ardei,
  • smantana,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se spala carnea, se usuca si se asaza intr-o tava (se pune prima pentru ca fierbe mai greu). Peste ea se pune ceapa, ardeiul si cartofii taiati rondele.

Se face un amestec din pasta de tomate, sare, piper si smantana si se pune frumos peste cartofi.

Se pun 2-3 cani de apa, dar sa nu ajunga pana la amestecul din pasta de rosii. Se baga la cuptor pentu 30-40 de minute.

Se serveste fierbinte cu salata de varza alba.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise