Aripi de pui cu cartofi si sos la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aripi de pui intregi,
  • cartofi,
  • ceapa,
  • pasta de tomate,
  • ardei,
  • smantana,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se spala carnea, se usuca si se asaza intr-o tava (se pune prima pentru ca fierbe mai greu). Peste ea se pune ceapa, ardeiul si cartofii taiati rondele.

Se face un amestec din pasta de tomate, sare, piper si smantana si se pune frumos peste cartofi.

Se pun 2-3 cani de apa, dar sa nu ajunga pana la amestecul din pasta de rosii. Se baga la cuptor pentu 30-40 de minute.

Se serveste fierbinte cu salata de varza alba.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise