Aripi de pui cu legume la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600-700 g aripi de pui
  • 500 g cartofi
  • 400 g ciuperci champignon
  • 3-4 rosii
  • 3 morcovi potriviti ca marime
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 ml de ulei
  • condimente dupa gust

Mod de preparare

Se spala carnea si se condimenteaza dupa gustul fiecaruia(eu de obicei fac un amestec din sare, piper, delicat Knorr si boia). Se pune intr-o tava jumatate din cantitatea de ulei apoi de aseaza carnea, peste care se presara usturoi pisat. Deasupra se pune ceapa tocata, morcovii taiati rondele, cartofii taiati felii,ciupercile taiate felii si rosiile taiate in 4 sau in 6. Se condimenteaza legumele cu un praf de sare si se stropeste totul cu restul de ulei.Se pune in tava o jumatate de pahar de apa apoi se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor pentru 45 minute. Dupa ce au trecut cele 45 minute se ia folia jos si se mai lasa 15 minute in cuptor ca sa se rumeneasca putin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise