Aripi de pui fripte si crocante

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 aripi mari de pui
  • 4 - 5 linguri de faina
  • sare,piper,cimbru, putina boia dulce,5 catei de usturoi pisati
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Intr-o punga de plastic se amesteca faina cu usturoiul pisat,sare,piper,cimbru,boia dulce dupa gust.

Aripile de pui spalate si sterse bine se pun in punga pe rand sau impreuna.

Punga se leaga la capat sau se tine cu mana si se agita,se plimba pana cand aripile vor fi acoperite complet de amestecul din punga.

Aripile de pui astfel "invelite" se vor praji, se vor frige in ulei incins la foc potrivit .Se va folosi ulei atat cat vor fi acoperite aripioarele noastre si astfel vor iesi aurii si crocante.Dupa prajire se vor scoate pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise