Aripi de pui fripte si crocante

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 aripi mari de pui
  • 4 - 5 linguri de faina
  • sare,piper,cimbru, putina boia dulce,5 catei de usturoi pisati
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Intr-o punga de plastic se amesteca faina cu usturoiul pisat,sare,piper,cimbru,boia dulce dupa gust.

Aripile de pui spalate si sterse bine se pun in punga pe rand sau impreuna.

Punga se leaga la capat sau se tine cu mana si se agita,se plimba pana cand aripile vor fi acoperite complet de amestecul din punga.

Aripile de pui astfel "invelite" se vor praji, se vor frige in ulei incins la foc potrivit .Se va folosi ulei atat cat vor fi acoperite aripioarele noastre si astfel vor iesi aurii si crocante.Dupa prajire se vor scoate pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise