ARIPI DE PUI LA CUPTOR !

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -sos de soia ( 100 ml)
  • -miere de albine ( 2 linguri)
  • -800 grame aripi de pui
  • -3 linguri de otet
  • -3 catei de ustroi
  • -piper
  • -sare
  • -ulei

Mod de preparare

Aripile se lasa la marinat o noapte sau 8 ore, daca te grabesti, dupa care se scot din sos si se pun intr-o tava care va merge la cuptor cu putin ulei. Se acopera cu aluminiu si se lasa la cuptor 20 minute, la 180 grade. Dupa care se ia foaia de aluminiu, se intoarce si se mai lasa 20 minute. Se reintroduce la cuptor dupa ce au fost unse din nou cu sosul din tava. Pana se fac se mai poti unge din cand in cand cu sos. Se pot servi cu cu orez sau cartofi.

Va doresc pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise