Aripi picante la gratar

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aripioare de pui- 1 kg - mustar iute
  • boia de ardei iute
  • piper si ulei de masline

Mod de preparare

Se iau aripioarele, se pun intr-un castron. Peste ele se varsa un amestec format din 5 linguri de mustar iute, un varf de cutit de piper si o lingurita de boia iute. Se amesteca bine toate in castron , se pune o folie alimentara peste castron si se tine de pe o zi pe alta la frigider.

A doua zi incingi carbunii pe gratar. Se iau aripioarele si se impacheteaza in triunghi. Se pun pe gratar si se tin atat timp cat trebuie sa se patrunda - in functie de puterea carbunilor.

Se servesc cu garnitura de cartofi natur si sos de usturoi cu smantana.

Pofta buna.

P.S. Atentie gurmanzi : luati un digestiv inainte

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise