Aripioare crocante

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aripi de pui
  • 1 paharel lapte
  • 1 paharel apa
  • sare
  • piper(dupa gust)
  • praf chilli sau sos chilli(dupa dorinta)
  • 2 oua
  • 2 cani faina

Mod de preparare

Facem o marinata.

Batem ouale cu sarea si piperul, adaugam praful de chilli sau sosul,laptele si apa.

In acest sos introducem jumatatile de aripioare si le lasam citeva ore la marinat.

Dupa ce s-au marinat le tavalim prin faina si le coacem intr-o tigaita cu ulei pina devin rumene si crocante.

Avem nevoie de mai mult ulei,uleiul trebuie sa acopere aripioarele.

Sunt foarte gustoase, sper sa va placa.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise