Aripioare crocante

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aripioare
  • condimente: sare, boia, piper
  • ulei
  • o jumatate de pahar de vin alb

Mod de preparare

Se aseaza aripioarele intr-o tava in care am pus putin ulei, apoi le condimentez cu sare, boia si piper, si le pun la cuptor. Dupa 30 min le intorc pe partea cealalta si le condimentez cu sare, boia si piper si pe aceasta parte.Le mai las inca 30 de min. Daca in timpul cit stau la cuptor devin prea seci, le stropesc cu putin vin alb.

Intre timp pregatesc garnitura de cartofi cu care le servesc-cartofi natur, fierti simplu, si cu putin patrujel adaugat dupa ce i-am scurs de apa(eventual si o lingura de ulei de masline).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise