Aripioare cu usturoi si miere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de aripioare( partea care nu seamana cu pulpite)
  • 6-7 catei de usturo(se pot pune si mai multe, dupa gust)
  • 1/2 pahar miere de albine
  • 1/2 pahar vin alb-bun
  • 3 lingurii de sos soia
  • cca 2 cm de ghimbir ras, se poate inlocui cu o lingurita de praf de ghimbir
  • 1/2 lingura supa praf de pasare, sau 1 pahar supa de pasare

Mod de preparare

Se curata bine aripioarele, se pun intr-un vas mai marisor si se adauga restul ingredientelor, usturoiul fiind zdrobit. Se amesteca bine si se tin la rece.Se poate prepara de cu seara, sau cel putin 3 ore, inainte de-a fii introduse in cuptor, in tava acoperita cu folie, la foc de 200 grade, 30-40 de minute. Apoi se da jos folia si se lasa sa se rumeneasca.Se servesc cu orez alb si ciop sui. Chinezi le numesc \"Gustarea imparatului\"

Cand le pregatesc, prepar si reteta precedenta!

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise