Aripioare de pui cu cartofi pai

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de aripioare sau cat doriti
  • faina 1.5g
  • 3 boabe de usturoi cu ulei si boia

Mod de preparare

Aripioarele: se spala, le lasam sa se stoarca putin si dupa aia le dam prin faina si se pun la prajit.

Dupa ce s-au prajit le punem intr-un bol. Dupa aia punem cartofi pai la prajit tot in uleiul in care am prajit aripioarele. Dupa ce s-au facut ii dam cu mujdei de usturoi, cu ulei si boia.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise