Aripioare de pui cu chimen si lamaie

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 aripioare
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • Zeama de la o lamaie
  • O lingurita chimen
  • 2 linguri ulei masline
  • O lingura miere

Mod de preparare

Amestecam usturoiul, zeama de lamaie, chimenul, uleiul cu sare si piper si punem aripioarele inauntru, dupa ce le-am taiat pe jumatate. Lasam la marinat o ora in frigider.

Incalzim cuptorul la 200 grade si coacem 45-50 de minute pana devin crocante. In ultimele 10 minute punem mierea peste aripioare.

Serviti cu masline, fistic, alune si ardei picanti murati. De asemenea, cu salata turceasca si feta cu chimen.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise