Aripioare de pui la punga

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de aripioare de pui
  • 1 plic Maggi Ideea Zilei Aripioare fragede la punga

Mod de preparare

Puneti aripioarele in punga Maggi si adaugati condimentele din plic. Nu e nevoie sa folositi ulei si nici sare. Inchideti punga, intepati-o din loc in loc cu o furculita sau scobitoare si lasati-o la cuptor timp de 55 minute, la foc mic. Puteti servi aripioarele alaturi de o salata asortata. Absolut delicios.:)Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise