Aripioare de pui la punga

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de aripioare de pui
  • 1 plic Maggi Ideea Zilei Aripioare fragede la punga

Mod de preparare

Puneti aripioarele in punga Maggi si adaugati condimentele din plic. Nu e nevoie sa folositi ulei si nici sare. Inchideti punga, intepati-o din loc in loc cu o furculita sau scobitoare si lasati-o la cuptor timp de 55 minute, la foc mic. Puteti servi aripioarele alaturi de o salata asortata. Absolut delicios.:)Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise