Aripioare de pui picante

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 8-10 aripioare de pui;
  • - condimente: piper, boia de ardei, usturoi granulat, cimbru, oregano, maghiran, busuioc;
  • - sare;
  • - 50 ml ulei.

Mod de preparare

1. Se curata aripioarele, se spala si se portioneaza. Se lasa la scurs, iar apoi se pun intr-un bol.

2. Se pregateste amestecul de condimene. Eu nu iau niciodat amestec gata preparat. Deci, se pune intr-un castonel 1 lingurita de piper, 1 lingurita de boia, 1 lingurita de usturoi, 1 lingurita de cimbru, 1 lingurita de oregano, 1 lingurita de maghiran, 1 lingurita de busuioc si 2 lingurite de sare.

3. Se amesteca foarte bine condimentele, iar apoi se presara peste aripioare. La final adaugam si uleiul si omogenizam totul.

4. Se lasa in frigider timp de 24 de ore.

5. Apoi se aseaza pe gratrul incins si se frig.

6. Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti si salata. Se mai poate face si un sos usor de usturoi.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise