Aripioare in sos de mustar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 caserola de aripioare de pui;
  • 1 lingura de mustar;
  • 1 lingura pasta de tomate;
  • sare;
  • piper;
  • ulei;

Mod de preparare

Se curata aripioarele, se spala si se taie in doua.

Separat intr-un castron se face un sos din mustar, pasta de tomate si condimente.

Peste aripioarele de pui se toarna sosul de mustar si pasta de tomate si se amesteca.

Intr-o tava se toarna ulei si se aseaza aripioarele de pui.Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor timp de 30 minute.Inainte cu 10 minute de a opri focul se descopera tava pentru a se rumeni.

Se servesc cu garnitura dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise