aripioare picante cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 aripioare de pui
  • 500 gr ciuperci
  • piper
  • sare
  • unt
  • marar
  • oregano
  • Knorr delicat
  • vin rosu
  • ceapa
  • usturoi

Mod de preparare

Se pregateste o marinata din: ceapa taiata rondele, usturoi tocat, un pahar de vin rosu, 1 lingura de delicat, oregano, piper. Marinata se pune intr-o punga care se inchide ermetic. Duapa aceasta se spala bine aripioarele si se pun in punga cu marinata gata pregatita. Se dau la frigider timp de o ora pentru a absorbi mirodeniile. Intre timp spalam ciupercile si le tocam rondele. Dupa ce scoatem aripioarele din frigider le punem la prajit(putem pune o parte si din marinata pentru a accentua gustul). Dupa ce sunt gata aripioarele le ungem cu unt topit si le adaugam in tava. Peste ele punem ciupercile peste care presaram putin piper, sare si marar proaspat. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor. Aripioarele nu se vor arde intrucat ciupercile lasa apa iar asa aripioarele vor deveni fragede. Se lasa la cuptor pana scade apa de la ciuperci. Se servesc calde adaogand pentru aspect o lingurita de smantana si patrunjel tocat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise