Aripioare picante de pui la gratar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aripioare de pui
  • pasta picanta de ardei ( daca nu va plac iuti puteti sa puneti pasta dulce)
  • rozmarin uscat,
  • praf de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • 1 ardei mic tocat
  • 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se amesteca ingrendientele si se pun aripioarele de pui intr-un castron, se ung bine cu amestecul obtinut si se lasa la rece 4-5 ore.

Se pun pe gratar apoi le intoarceti din cand in cand sa se rumeneasca pe toate partile.Serviti cu pasta de iaurt si usturoi si garnitura de cartofi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise