ASPARAGUS CU USTUROI PE GRATAR

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -450gr asparagus
  • -30ml italian dressing
  • -15ml usturoi zdrobit
  • -22ml miere

Mod de preparare

Se incalzeste grilul bine. O folie de aluminiu se face ca o tava in care se pune asparagusul. Intr-un bowl mic se face dresssingul din miere si usturoi care se toarna peste betele de asparagus. Se tin pe gril acoperite pentru 6-8 minute si se intorc din cand in cand.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise