se amesteca faina,oul vinul,lingurita de unt,se framinta adaugind apa pana va rezulta un aluat ca pt strudel,il lasi sa stea
din aluat se taie 25 bucatele
din fiecare se intinde 1 foaie
ungi tava cu unt si pui foile ,una cite una,stropindu-le cu unt si presarand pe fiecare foaie migdale pisate cu zahar si vanilie.
dupa ce s-au terminat foile torni unt fierbinte si le bagi la cuptor la foc moderat
din 1 kg zahar si 500ml apa faci un sirop, cind baclavaua este jumatate facuta,torni siropul si mai pui la cuptor
cind s-a racit o tai in bucatele
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise