Baghete din piept de pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui
  • un ou
  • 100 g faina de grau
  • ulei
  • sare, piper,

Mod de preparare

Tai fasii din pieptul de pui.Trec fasiile prin faina,apoi prin ou batut cu sare, piper si un strop de ulei.Prajesc uniform baghetele in ulei incins. Scot baghetele pe un prosop de hartie.

Servim cu garnitura de cartofi prajiti si muraturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise