Se toaca ceapa marunt si se caleste in uleiul incins,dupa ce s-a calit se adauga faina,si se mai lasa la prajit putin,si apoi se adauga rosiile curatate de seminte,sau pasta de tomate.Se stinge dupa adaugarea rosiilor cu 1 pahar de apa si se lasa sa fiarba.
Separat se curata bamele,de codite,si se oparesc in apa clocotit.sau in bors,in care adaugati o linguta de otet,dupa ce se oparesc se scot si se spala in cateva ape reci.
Cand sosul este gata se adauga bamele,se potriveste de sare,se pune zahar dupa gust,zeama de la lamaie,si patrunjelul tocat.Se fierbe la foc potrivit pana ce bamele se patrund.Se servesc reci.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise