Banana Coapta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-4 banane
  • 50 gr de rom
  • putin zahar brun
  • un praf de nuca pisata
  • 25-30 gr de cognac

Mod de preparare

Bananele se curata de coaja pe o laterala, se toarna rom pe fiecare banana si se pun intr-o tava la cuptor.

Se adauga zahar brun si se da la cuptor 5 minute dupa care se scoate de la cuptor si se adauga cate un strop de cognac si nuca pisata pe deasupra si se mai baga 5 minute la cuptor.

Pofta Buna,

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Timp de preparare: 15 minute

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise