Banane cu rom

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 banane
  • 6 linguri unt
  • 5 linguri zahar tos
  • 150 ml rom
  • 100g nuci taiate
  • 1 baton scortisoara rupt

Mod de preparare

Intr-un vas termorezistent se presara scortisoara si nucile. Se asaza apoi bananele taiate in doua pe lungime si, peste ele, untul. Se presara deasupra zaharul si se stropesc bananele cu rom, apoi vasul se pune in cuptorul incalzit, la foc potrivit, ptr.20 min. Se tine vasul la cuptor pana se inmoaie bananele si se formeaza un sos caramel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise