Barcute din castraveti murati la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati castraveti murati
  • 400g carne de pui tocata
  • 100g ciuperci feliate
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 150g cascaval de preferinta afumat
  • 50g unt
  • 1 legatura mica de marar
  • piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Se pune carnea tocata intr-un vas, se adauga piperul sarea, mararul tocat marunt, ciupercile, ceapa tocata marunt, 100g de cascaval si ouale.Se amesteca toate ingredientele. Se taie castravetii murati in doua, se scoate miezul si se umplu cu compozitia de carne. Se unge tava cu unt, se aseaza castravetii si se presara deasupra cascavalul ramas, Se da la cuptor cam 45 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise