Bastonase cu migdale si nuci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 280 gr. zahar
  • 70 gr. migdale
  • 70 gr. nuci
  • 100 gr. faina
  • 35 gr. unt

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul pina se obtine o crema. Se adauga migdalele si nucile pisate, amestecate bine impreuna, faina si albusurile batute spuma. Se unge cu unt o forma patrata de tabla. Se acopera cu o hirtie unsa si se toarna compozitia de 1 cm grosime. Se coace la foc potrivit.

Se folosesc la ceai, la crème reci si la inghetate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise