Bautura delicioasa

Timp pregatire
8 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 ml lapte rece
  • 200 g inghetata de vanilie
  • 4 linguri de pudra de cacao
  • 2 bucatele de ciocolata
  • 2 lingurite de sirop auriu

Mod de preparare

1. Se toarna laptele intr-un robot de bucatarie.

2. Se adauga inghetata si cacao. Se amesteca 30 de secunde pana cand devine gros si fara cocoloase. Se toarna bautura in doua pahare inalte.

3. Se faramiteaza bucatelele de ciocolata deasupra bauturii.

4. Se picura sirop auriu deasupra ciocolatei. Se serveste cu o lingurita lunga sau cu un pai.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise