Bautura din macese, soc si coaja de portocale.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura macese
  • 1 lingura flori de soc
  • 1 bucata coaja de portocale
  • 1 lingurita miere

Mod de preparare

Se incalzeste intr-o cratita 5-6 cesti de apa sis es adauga mierea.Se amesteca bine si se da in clocot.Se ia cratita de pe foc, se adauga macesele, socul si coaja de portocalesi se acopera cratita cu capacul. Se lasa 10 min, apoi se strecoara lichidul.Se serveste adaugindu-se miere sau zahar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise