Bautura naturala de fructe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva mica de felii de ananas (in suc natural)
  • 125 ml suc de mango (din cutie)
  • 2 fructe ale pasiunii coapte (cu cat coaja este mai incretita, cu atat fructul este mai copt!)
  • 250 ml apa minerala sau limonada
  • cateva cuburi de gheata si 4 felii de lamaie

Mod de preparare

1. Se deschide conserva de ananas.

2. Se taie in cuburi mari trei felii de ananas si se pun intr-un robot de bucatarie impreuna cu sucul din conserva. Se adauga sucul de mango.

3. Se taie fructul pasiunii in jumatate, se scot semintele si se amesteca in robotul de bucatarie pana cand formeaza o crema.

4. Se toarna in patru pahare pline cu cuburi de gheata, se umplu cu apa minerala sau limonada si se amesteca. Se decoreaza marginea paharului cu bucati de ananas si o felie de lamaie.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise