BAUTURA RACORITOARE DIN MENTA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aceasta, este o reteta pe care mama o folosea in zilele calde de vara si care ne placea mult.
  • 1 litru infuzie de menta, zeama de la 1 lamaie, 5 linguri de zahar.

Mod de preparare

Se pune la fiert un litru apa, cand clocoteste se toarna peste o mana de menta. Se acopera si se lasa 15 minute, dupa care se strecoara, se indulceste si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se amesteca cu zeama de lamaie. Se serveste foarte rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise