BEEF FONDUE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,20g. carne macra de vita,
  • ulei de floarea soarelui,
  • unt,
  • sos de smantana si mustar;

Mod de preparare

1.Se carata carnea de grasimi si de pielite si se taie in cuburi, cat o inghititura si se tine la frigider.Cu 20 de minute inainte de a fi gatita, se scoate carnea din frigider.

2.Se umple un ceaun pe jumatate cu jumatate cantitate de ulei si jumatate unt.Se incinge pe aragaz pana ce untul incepe sa sfaraie , iar mixtura se ingalbeneste.

3.Se ia cu furculita speciala de fondue(cu maner lung)cate o bucata de carne si se tine in uleiul incins pana se rumeneste,2-3 minute ,apoi se inmoaie in sosul de smantana sau alt sos , la alegere, si se serveste.

4.Pentru prepararea sosulul de smantana se amesteca bine 2 pahare smantana cu 1-2 linguri maioneza usoara, 1/4 cana mustar si 1 lingura ceapa tocata fin.Se condimenteaza dupa gust si se tine la frigider pana se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise