Beijinho

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cutie lapte condensat (400 g) (lapte praf)
  • 50 g unt
  • 100 g miez de cocos
  • cacao
  • meiz de nuca
  • biscuiti(2 pachete)
  • zahar vanilat
  • zahar(1 pahar mic)

Mod de preparare

Se sfarama biscuiti..Se freaca untul cu zaharul si cu zaharul vanilat.Se adauga peste biscuiti si se amesteca impreuna.De aici se pot face 3 sortimente..dupa gust.Se poate amesteca in continuare cu una din cele 3:cocos/nuca/cacao.Dupa ce s.a omogenizat,se fac bile..si se dau prin sortimentul dorit(cacao,nuca,cocos)ales anterior.

Nu se servesc inainte de a fi lasate la frigider(macar 5 ore)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise