Berbec cu varza acra

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ¾ kg carne de berbec
  • 1 varza acra
  • 2 linguri ulei
  • boia de ardei dulce
  • sare

Mod de preparare

Se prajesc bucatile de carne in grasime. Se scot si in locul lor se pune varza acra taiata subtire. Se amesteca pina cind varza s-a ingalbenit bine. Se pune din nou carnea, putina boia de ardei, sare, un pahar cu apa si se acopera cratita. In momentul cind incepe sa fiarba se da pentru o ora la cuptor.

Se serveste fierbinte cu mamaliguta

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise