bezele

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 albuse
  • 0,600 g zahar

Mod de preparare

albusul si zaharul se pun intr-o craticioara pe foc

se amesteca cu telul para pina se topeste zaharul si atinge temperatura de 80-90 grade.

compozitia se bate la robot(mixer)

cind a devenit ferma,se pregateste posul cu sprit si se toarna pe hirtie de copt mici aveline

se coace in cuptor cu usa deschisa la cea mai mica temperatura (daca este focul mare se ingalbeneste si crapa,devine inestetica.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise