Bezele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 6 linguri de zahar
  • - 2 albusuri
  • - un pliculet zahar vanilat

Mod de preparare

Se bat bine albusurile pana se intaresc, apoi se adauga cate putin zaharul si zaharul vanilat si se bat in continuare.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun bezele , carora li se da forma fie cu o lingura, fie cu un cornet si se introduc la cuptor la foc mic

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise