Bile cu rom

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g alune razuite
  • 120 g nuca de cocos
  • 100 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 100 g ciocolata razuita
  • 4-5 linguri de rom

Mod de preparare

Alunele razuite impreuna cu fulgii de nuca de cocos se coc usor apoi se racesc. Se freaca untul pina capata aspect spumos, apoi amestecind continuu se aduga zaharul, zaharul vanilat, ciocolata razuita si romul. In continuare se adauga alunele razuite si fulgii de cocos si se amesteca pina se obtine o masa uniforma. Din aceasta compozitie se formeaza mici bile care se tavalesc prin fulgi de nuca de cocos, nuci razuite sau migdale razuite.Se aseza bilele in forme mici de hirtie si se pun la rece.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise