Bilute Fanta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr branza de vaci
  • 2 vanilii
  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 350 ml suc Fanta de portocale
  • 1 budinca vanilie
  • Ornat:
  • nuca de cocos alba si colorata

Mod de preparare

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca, inveliti deasupra cu folie alimentara si lasati sa se raceasca.

Branza de vaci se trece prin sita si se mixeaza cu zaharul. Adaugam untul frecat spuma cu vaniliile si mixam foarte bine. Adaugam budinca racita si amestecam cu o paleta pana ce inglobam toata budinca.

Se formeaza mici bilute, pe care le trecem prin nuca de cocos, alba sau colorata, eu am avut verde amestecat cu albastru.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise